Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Franța se pregătește să retalieze după furtul de documente de pe serverul campaniei lui Macron. Francois Hollande: "Nimic nu va rămâne fără răspuns"

Franța se pregătește să retalieze după furtul de documente de pe serverul campaniei lui Macron. Francois Hollande: "Nimic nu va rămâne fără răspuns"

Un articol de: - 07 Mai 2017, 11:17
Franța se pregătește să retalieze după furtul de documente de pe serverul campaniei lui Macron. Francois Hollande: "Nimic nu va rămâne fără răspuns" Externe

Mii de documente din campania lui Emmanuel Macron au fost furate de hackeri și publicate în mediul online. Documentele ar arăta finanțarea masivă de care acesta ar fi avut parte din afara Franței prin intermediul mai multor ONG-uri legate de numele miliardarului George Soros sau de prinți arabi. (Detalii AICI)

Actualul președinte al Franței, Francois Hollande, a reacționat sâmbătă pe acest subiect anunțând că țara sa nu va sta pasivă la astfel de fapte și va retalia în acest domeniu.

"Ştiam că existau aceste riscuri în timpul campaniei prezidenţiale, pentru că s-a întâmplat şi în alte părţi. Nimic nu va rămâne fără răspuns", a afirmat Francois Hollande pentru AFP.

De asemenea, Hollande a îndemnat populația să "lase să se desfășoare ancheta" pe acest subiect înainte să înceapă să tragă concluzii.

În plus, comisia electorală care reglementează campania prezidențială din Franța a avertizat sâmbătă jurnaliștii și instituții de presă că le este interzis să publice documentele furate de pe serverele de campanie a lui Macron și că vor suporta consencințe penale dacă nu vor respecta indicațiile. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Emmanuel Macron,   Franta\,   hackeri,   documente,   Francois Hollande,   Campanie electorala