Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Franţa va fi condusă de o femeie. De mine sau Merkel!". Marine Le Pen, acuzații grave la adresa lui Macron: Nu face nimic până nu are acordul Germaniei (VIDEO)

"Franţa va fi condusă de o femeie. De mine sau Merkel!". Marine Le Pen, acuzații grave la adresa lui Macron: Nu face nimic până nu are acordul Germaniei (VIDEO)

Un articol de: - 04 Mai 2017, 12:41
Externe

Dezbaterea de joi seară dintre Emmanuel Macron și Marine le Pen a fost una extrem de agresivă, cei doi acuzându-se reciproc și aruncându-și cuvinte grave, uneori chiar și jignitoare.

Spre finalul dezbaterii, candidata extremei-dreapta a lansat un atac puternic la adresa contracandidatului său, afirmând că nu va face nimic ca președinte fără a avea înainte parte de permisiunea Angelei Merkel.

"Franța va fi condusă de o femeie duminică. Va fi fie eu fie doamna Merkel", a afirmat Le Pen. "Realitatea este că v-aţi dus să o vedeţi pe doamna Merkel şi că aţi fost să-i cereţi binecuvântarea, pentru că nu intenţionaţi să faceţi ceva fără acordul ei”, l-a acuzat Le Pen pe contracandidatul său denunțând "supunerea față de Uniunea Europeană".

"Bineînţeles că eu vreau o Franţă care să se bată cu Germania”, i-a răspuns Macron, reproşându-i că folosește formule „ridicole”. Din fericire, a mai spus el, „țara noastră a avut lideri vizionari. Generalul de Gaulle şi cancelarul Adenauer au ştiut să lucreze împreună şi au construit această Europă", a completat acesta apărând Uniunea Europeană.

De altfel, Marine Le Pen a promis în campania electorală că va duce 8 luni de negociere cu liderii de la Bruxelles despre poziția Franței în Uniunea Europeană, iar apoi va invoca un referendum privind rămânerea sau ieșirea din UE.

"Franţa va fi condusă de o femeie. De mine sau Merkel!". Marine Le Pen, acuzații grave la adresa lui Macron: Nu face nimic până nu are acordul Germaniei

 

 
Loading...