Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Gafă de proporții în campanie: Guvernator republican, susținător al rivalilor (VIDEO)

Gafă de proporții în campanie: Guvernator republican, susținător al rivalilor (VIDEO)

Guvernatorul republican de Arizona, Jan Brewer, a făcut o gafă de proporţii chiar la Congresul Republicanilor care a avut loc la Tampa, în Florida. Guvernatorul şi-a anunţat sprijinul faţă de Barack Obama, actualul şef al administraţiei de la Casa Albă şi rivalul şefului ei pe linie de partid, Mitt Romney.

Jan Brewer s-a scuzat şi a explicat că era foarte obosită. Guvernatorul republican a făcut respectiva declaraţie într-un interviu pentru postul de televiziune MSNBC, la doar câteva minute după ce convenţia republicană l-a desemnat pe Mitt Romney candidatul său la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie.

„Ştiu că dacă preşedintele Obama va fi ales în noiembrie, ceea ce îmi doresc, el va şti să ne reunească pe toţi şi să găsească o soluţie. Sunt convinsă că vor securiza frontierele şi că noi ne vom putea rezolva atunci toate celelalte probleme, este simplu"

"Guvernatorul Brewer a pronunţat greşit numele, în mod evident, și cu siguranță nu este primul oficial care a făcut acest lucru în mijlocul zgomotului și haosului dintr-o sală de convenţie. Se întâmplă. Chiar la știri, la profesioniștii de televiziune. Având în vedere antecedentele guvernatorului împotriva președintelui Obama, ar fi exagerat ca cineva să creadă că ea ar sprijini realegerea lui Obama", a declarata presei Matt Benson, purtătorul de cuvânt al Guvernatorului republican.

Guvernatorul, în vârstă de 68 de ani, nu este la prima gafă de acest fel. În timpul unei dezbateri televizate în anul 2010, Jan Brewer a devenit subit tăcută timp de câteva secunde în mijlocul unei demonstraţii, din care s-a retras cu un zâmbet stânjenit. Ulterior, ea a recunoscut că a avut un "lapsus".
 
Gafă de proporții în campanie: Guvernator republican, susținător al rivalilor
Embed:
Citeşte mai multe despre:   SUA,   Mitt Romney