Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe GAFĂ la nivel înalt! Autorităţile au CONFUNDAT drapelul Belgiei cu cel al Germaniei

GAFĂ la nivel înalt! Autorităţile au CONFUNDAT drapelul Belgiei cu cel al Germaniei

Un articol de: - 13 Mar 2018, 12:47
GAFĂ la nivel înalt! Autorităţile au CONFUNDAT drapelul Belgiei cu cel al Germaniei Externe

Gafă de proporţii comisă de autorităţile canadiene în cadrul unei ceremonii oficiale, în prezenţa cuplului regal al Belgiei.

Aflate într-o vizită oficială în Canada, feţele încoronate au avut parte de un moment stânkenitor. Ceremoniile au debutat prin arborarea drapelului belgian în grădina reşedinţei reprezentantului reginei Elisabeta a II-a, suverana Canadei. Din greşeală însă, autorităţile au ridicat drapelul Germaniei.

''În timp ce pregăteam ceremonia, ni s-a adus la cunoştinţă că a existat o încurcătură cu un drapel mic folosit pentru a identifica pomul plantat de Majestatea Sa Regina Fabiola în 1977'', a explicat Marie-Eve Létourneau, purtătoarea de cuvânt a guvernatorului general al Canadei, Julie Payette, potrivit Agerpres.

Numeroase drapele belgiene au fost arborate pe traseul pe care a trecut caleaşca cu regele Philippe şi soţia sa Mathilde până la reşedinţa guvernatorului general al Canadei.

Cuplul regal belgian - însoţit de o importantă delegaţie de miniştri, oameni de afaceri şi artişti - a început luni o vizită oficială de o săptămână în Canada în cursul căreia se va deplasa de asemenea la Toronto şi Montréal.

Citeşte mai multe despre:   Belgia,   Canada,   Regina Elisabeta a II a