Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Gara de est din Budapesta, redeschisă pentru imigranți: Mii de oameni pot intra din nou în gară, după două zile de revolte (VIDEO)

Gara de est din Budapesta, redeschisă pentru imigranți: Mii de oameni pot intra din nou în gară, după două zile de revolte (VIDEO)

Un articol de: - 03 Sep 2015, 09:55
Externe

Autoritățile ungare le-au permis joi miilor de imigranți din capitala țării să intre în gara de est din Budapesta, informează B1 TV.

După două zile în care aceștia au fost ținuți în fața gării Keleti, acum imigranții vor fi primiți în interiorul gării. Acest lucru nu îi va ajuta însă prea mult pentru că autorităţile maghiare au anunţat că din gara Keleti nu va pleca niciun tren către ţările din Vest.

Potrivit jurnaliștilor aflați în Ungaria, aproape 3.000 de oameni așteptau în fața gării. Ei nu aveau voie să urce în trenuri pentru că nu au viză Schengen și mulți dintre ei, nici acte. Unii dintre ei aveau bilete de tren valabile nu erau lăsați în trenuri.

Haosul a cuprins marți principala gară din Budapesta, unde imigranții furioși strigau "Libertate! Libertate!", cerând să poată folosi biletele de tren, după ce autoritățile ungare au suspendat temporar traficul feroviar și au evacuat imigranții care încercau să urce în trenurile cu ruta Austria și Germania.

Marți dimineața autoritățile au suspendat activitatea trenurilor din cauza numărului mare de imigranți sosiți. Documentele imigranţilor au fost verificate, iar cei cu bilete de tren, dar fără vize
UE au fost daţi afară din gară. Sute de persoane care au cheltuit sume importante pe bilete, scandau "Germania!" şi "ONU!".

Mii de refugiați au intrat în gara de est din Budapesta


Refugiaţii au luat cu asalt gara din Budapesta
 
Keleti Terminus, the main railway station of the Hungarian capital Budapest has reopened.http://eurone.ws/RJo6N

Posted by euronews on 3 Septembrie 2015


Citeşte mai multe despre:   Budapesta,   imigranti,   tren,   bilete
 
Loading...