Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Germania, Italia și Spania au anunțat întărirea controalelor la frontierele comune cu Franța

Germania, Italia și Spania au anunțat întărirea controalelor la frontierele comune cu Franța

Un articol de: - 15 Iul 2016, 19:45
Germania, Italia și Spania au anunțat întărirea controalelor la frontierele comune cu Franța foto: sputnik.md Externe

Germania, Italia și Spania au anunțat revenirea și întărirea controalelor la frontierele comune cu Franța. La rândul lor, SUA solicită cetățenilor săi să fie foarte vigilenți în cazul în care călătoresc în Franța.

Atentatul de la Nice care a ucis 84 de persoane a zguduit comunitatea internațională, informează BFM TV.

Nisa este al doilea oraș turistic al Franței și primește anual cinci milioane de turiști.

Țările vecine, Germania, Italia și Spania, au anunțat că vor întări controalele frontierelor lor cu Franța. Aceste măsuri au fost luate în urma consultării cu autoritățile franceze.

Poliția germană a anunțat într-o declarație că va adopta măsuri restrictive la granița cu Franța. Italienii au declarat că aceste dispoziții vor fi puse în palicare pe trei benzi care leagă Franța și Italia și gara feroviară Ventimiglia. Spania a anunțat că va menține măsurile de securitate luate pentru Euro 2016.

Un purtător de cuvânt al ambasadei americane i-a sfătuit pe cetățenii americani să nu aleagă Franța ca destinație turistică.

Pe Facebook, Departamentul de Stat a cerut americanilor din Franța să mențină un nivel ridicat de vigilență și să ia măsurile necesare pentru a consolida propria lor securitate.

De asemenea, mai recomandă cetățenilor americani să nu viziteze locurile publice aglomerate. Aceste evenimente mari pot fi văzute drept niște provocări pentru teroriști.

În acest moment, multe evenimente au fost anulate în Franța. Nisa a anunțat deja că Festivalul de Jazz și concertul Rihannei nu vor mai avea loc.Mare atenție! Ministrul Sănătății a făcut anunțul despre vaccinarea copiilor

Citeşte mai multe despre:   Germania,   Franta\,   Spania,   Italia,   controale,   SUA,   cetateni,   Nissan