Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Gest "ANTI-AMERICAN" în CHINA: Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare la metrou, din cauza unei perechi de adidași Nike (VIDEO)

Gest "ANTI-AMERICAN" în CHINA: Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare la metrou, din cauza unei perechi de adidași Nike (VIDEO)

Un articol de: - 21 Iul 2016, 13:40
Gest "ANTI-AMERICAN" în CHINA: Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare la metrou, din cauza unei perechi de adidași Nike (VIDEO) Externe

A purta încălțări de la producătorul Nike se pare că a devenit periculos în China, dacă ar fi să judecăm după o înregistrare video în care un bărbat este luat la bătaie de un altul în metrou, într-un act "anti-american", potrivit observes.france24.com

În imaginile filmate de un alt călător, un bărbat țipă către un altul, acesta din urmă purtând încălțări de la Nike, numindu-l "trădător". Acesta continuă seria de acuze, numindu-l "spion" și spunându-i că "s-a vândut". 

O femeie încearcă să calmeze spiritele, dar încercarea este degeaba. Cei doi bărbați s-au luat apoi la bătaie, punând la pămând și un alt călător. Incidentul a avut loc în Dalian, un oraș situat în provincia Liaoning.

Acest gest nu este unul singular, mai multe persoane din China adoptând aceeași atitudine de respingere a oricărei acțiuni care ar putea favoriza o altă țară în afară de China. De asemenea, există îndemnuri de a boicota Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud și Filipine, în semn de patriotism.

China: Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare la metrou, din cauza unei perechi de adidași Nike, într-un gest "anti-american"

Citeşte mai multe despre:   China,   metrou