Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Gestul SUBTIL făcut de Melania lui Trump în timpul Cursei de Paște de la Casa Albă! Ce a uitat Președintele SUA să facă (VIDEO)

Gestul SUBTIL făcut de Melania lui Trump în timpul Cursei de Paște de la Casa Albă! Ce a uitat Președintele SUA să facă (VIDEO)

Un articol de: - 18 Apr 2017, 08:43
Gestul SUBTIL făcut de Melania lui Trump în timpul Cursei de Paște de la Casa Albă! Ce a uitat Președintele SUA să facă (VIDEO) Foto: Queerty Externe

Despre Melania Trump se pot spune multe lucruri, însă nu poate fi acuzată că nu îl susține pe Trump. Cel mai recent incident s-a întâmplat la Cursa de Paște de la Casa Albă, organizată chiar de către soția Președintelui SUA. Într-un moment solemn, când se cânta imnul național, Melania i-a făcut un gest subtil soțului ei, amintindu-i că trebuie să respecte această clipă și să o trateze cum se cuvine. De regulă imnul se intonează cu mâna ținută la inimă, însă liderul de la Casa Albă părea să fi uitat care este protocolul, însă Melania a fost acolo pentru a-i aminti ce trebuie să facă, potrivit huffingtonpost.co.uk.

În clip mai putem observa cum fiul Melaniei și lui Trump este și el derutat, însă este foarte atent la mama sa care pune mâna la inimă și face și el imediat același lucru.

Această Cursă de Paște de la Casa Albă este o tradiție care datează de 139 de ani.

Gestul SUBTIL făcut de Melania lui Trump în timpul Cursei de Paște de la Casa Albă! Ce a uitat Președintele SUA să facă (VIDEO)

https://b1.ro/stiri/eveniment/ce-pasi-trebuie-sa-urmati-daca-aveti-probleme-cu-vizionarea-imaginilor-b1tv-de-pe-browserul-google-chrome-182210.html

Citeşte mai multe despre:   Melania Trump