Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ginerele lui Trump a omis să treacă în declarația de avere că deține un startup de imobiliare şi împrumuturi de un miliard de dolari

Ginerele lui Trump a omis să treacă în declarația de avere că deține un startup de imobiliare şi împrumuturi de un miliard de dolari

Un articol de: - 02 Mai 2017, 17:48
Foto: Slate Externe

Ginerele lui Trump, Jared Kushner care are și statutul de consilier senior al acestuia, a omis să menționeze în declaraţia sa de avere că deţine o parte dintr-un start-up de imobilizare şi că are împrumuturi făcute la mai multe bănci pentru proprietăţi la care este co-deţinător, potrivit zf.ro.

Acțiunile lui Kushner înseamnă că un oficial de la Casa Albă este partener de afaceri la Goldman Sachs, cu miliardari precum George Soros sau Peter Thiel.

Jared are împrumuturi de cel puţin un miliard de dolari, de la peste 20 de creditori, acordate către proprietăţi şi companii deţinute tot de el. Analiștii spun că el a mai furnizat garanţii personale de peste 300 de milioane de dolari.

Kushner a încercat mereu să nu facă publice afacerile de care se ocupă. Un articol din 23 aprilie, apărut în New York Times informa că firma de imobilizare a familiei Kushner a cheltuit în 2012 190 de milioane de dolari pe mai multe blocuri de apartamente din Manhattan, însă pentru aproximativ 50 de milioane de dolari cash a trebuit să se asocieze cu un partener de peste hotare.

 

Citeşte mai multe despre:   SUA
 
Loading...