Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Goi de amorul artei! Peste trei mii de oameni au pozat nud pentru un fotograf celebru (VIDEO)

Goi de amorul artei! Peste trei mii de oameni au pozat nud pentru un fotograf celebru (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2016, 19:48
Goi de amorul artei! Peste trei mii de oameni au pozat nud pentru un fotograf celebru (VIDEO) Externe

Şedinţă foto inedită în Marea Britanie! Peste trei mii de persoane din 20 de ţări au pozat nud pentru celebrul fotograf american Spencer Tunick. Proiectul artistic, comandat de Galeriile de Artă Ferens, va fi prezentat anul viitor, transmite B1TV.

Mii de oameni au renunţat la haine în numele artei. Aceştia n-au afişat nicio inhibiţie atunci când au defilat pe străzile oraşului britanic Hull, goi puşcă şi vopsiţi complet în albastru. Cum arta cere sacrificii, participanţii au aşteptat răbdători pentru a fi imortalizaţi de către celebrul fotograf american Spencer Tunick, in cadrul proiectul artistic "Sea Hull".

Aproximativ 3000 de oameni au fost vopsiţi în 4 nuanţe de albastru pentru a reprezenta simbolic apa mării. Oraşul Hull, cadrul în care au fost realizate fotografiile, este o localitate de coastă din Marea Britanie, cu numeroase poduri şi canale.

 La demersul artistic au participat oameni de toate vârstele, veniţi din peste 20 de ţări. Cel mai în vârstă voluntar a fost un bărbat de 80 de ani.

De-a lungul carierei sale, fotograful SpencerTunick a realizat peste 90 de proiecte implicand voluntari din întreaga lume.

Goi de amorul artei!

Citeşte mai multe despre:   oameni,   nud