Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Google a lansat serviciul de reduceri Google Offers, concurent cu Groupon

Google a lansat serviciul de reduceri Google Offers, concurent cu Groupon

Site-ul de cupoane de reduceri pentru cumpărături, Groupon, a angajat un director executiv de la Google, în timp ce Google a început implementarea unui nou serviciu care ţinteşte direct segement de piaţă, în care Groupon prosperă, scrie Reuters.

Groupon a anunţat, joi, că a angajat-o ca director operaţional executiv, pe Margo Georgiadis, care ocupa funcţia de vicepreşedinte pentru operaţiuni globale de vânzări, la Google.

Google a început să publice reclame pe mai multe site-uri, prin care invită consumatorii din Portland, Oregon, să folosească un nou serviciu, Google Offers.

Googe Offers va permite clienţilor să „încheie afaceri profitabile chiar în căsuţa de mail”, se arată într-un comunicat al companiei.

Google, motorul de căutare numărul 1 din lume, a încercat să cumpere, în decembrie, Groupon pentru suma de şase miliarde de dolari, dar cererea a fost refuzată, potrivit surselor.

Rivalitatea dintre cele două companii pe piaţa advertising-ului online localizat a devenit tot mai intensă, fiecare jucător încercând să atragă afaceri mici, precum restaurante sau saloane de cosmetică.

Popularitatea aşa-numitelor servicii de reduceri zilnice, a  crescut simţitor de la lansarea Groupon, de acum trei ani. Compania, nelistată la bursă, nu face publice rezultatele financiare, însă susţine că a trecut pe profit din iunie 2009.