Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Un articol de: - 17 Sep 2015, 10:22
Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră" Externe

Google a demarat o campanie umanitară pentru a ajuta criza refugiaților și a imigranților.

Toţi utilizatorii care accesează site-ul Google sunt întâmpinaţi de un mesaj prin care compania din spatele motorului de căutare face un apel la donaţii pentru refugiaţi.

Google va echivala suma obținută din donații, scopul fiind să se strângă 10 milioane de euro.

"Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră", este mesajul de întâmpinare de pe site.

"Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord se confruntă cu o criză de imigranţi – cea mai mare de la al doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro organizaţilor care oferă asistenţă umanitară şi te invităm să ni te alături printr-o donaţie chiar azi. Pentru a dubla impactul contribuţiei tale, Google va echivala primele 5 milioane de euro strânşi din donaţii, până când împreună vom strânge 10 milioane de euro", se arată în mesajul postat de Google.

Citeşte mai multe despre:   Google,   donatie,   refugiati,   imigranti