Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Grădina Zoologică unde oamenii sunt ținuți în spatele gratiilor: Turiștii, închiși în cuști pentru întâlnirea cu leii înfometați (VIDEO)

Grădina Zoologică unde oamenii sunt ținuți în spatele gratiilor: Turiștii, închiși în cuști pentru întâlnirea cu leii înfometați (VIDEO)

Orana Wildlife Park este singura grădină zoologică în care oamenii sunt ținuți în cuști, în locul animanelor, relatează Daily Mail.

Vizitatorilor li se oferă o porție din propriul medicament în timp ce leii înfometați pun ochii pe adulții și copiii dintr-o cușcă atașată pe un camion.

Îngrijitorii grădinii de la Lion Encounter din cadrul Orana Wildlife Park din Christchurch, Noua Zeelandă, spun că experiența permite vizitatorilor să se întâlnească față în față cu regii bestiilor.

Leii sar de o parte și de alta a cuștii, dar și pe acoperișul acesteia în timp ce camionul se află în mișcare, permițând oamenilor să fie cât mai aproape de lei, dar să fie și în siguranță în același timp.

Până la 20 de turiști se pot înghesui în cuștile special proiectate înainte de a întâmpina leii pentru ora cinei.

Îngrijitorii hrănesc leii prin intermediul acestei cuști, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a îi vedea hrănindu-se în propriul habitat.

Biletul pentru plimbarea în cușcă costă 30 dolari de persoană, cu înălțimea minimă de 1,4 metri din motive de siguranță.

Turiști închiși în cuști pentru o întâlnire inedită cu lei înfometați
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Gradina Zoologica,   oameni,   turisti,   intalnire