Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Gravă eroare într-un spital: Un chirurg a operat pacientul greșit și l-a lăsat pe acesta fără un rinichi

Gravă eroare într-un spital: Un chirurg a operat pacientul greșit și l-a lăsat pe acesta fără un rinichi

Un articol de: - 11 Aug 2016, 17:34
Gravă eroare într-un spital: Un chirurg a operat pacientul greșit și l-a lăsat pe acesta fără un rinichi Foto: acvs.org Externe

Un chirurg de la un spital din Worcester, Massachusetts, a operat pacientul greșit, lăsându-l pe acesta fără un rinichi, informează The Telegraph.

Incidentul a avut loc la spitalul Sfântul Vincent din Worcester.

”Aceasta este o situație extrem de nefericită, pacientul fiind confundat în afara spitalului nostru, fără ca angajații noștri să fie implicați în vreun fel. Echipa noastră a urmat protocoalele în pregătirea și efectuarea operației, care a fost programată de către doctorul pacientului în spitalul nostru.

Suntem întristați că acest incident a avut loc, iar conducerea noastră continuă să asigure persoana respectivă că va primi sprijinul și grija de care are nevoie”, a declarat Erica Noonan, purtătoare de cuvânt a Tenet Health, companie care deține spitalul.

La rândul său, Scott Zoback de la Departamentul de Sănătate din Massachusetts a susținut că ei sunt la curent cu acest caz și că efectuează o investigație alături de auoritățile de stat și cele federale.