Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Angajații FIAT intră în grevă după transferul lui Ronaldo la Juventus: "Ne-ați cerut să facem sacrificii economice enorme, dar compania dă sute de milione de euro pe un fotbalist"

Angajații FIAT intră în grevă după transferul lui Ronaldo la Juventus: "Ne-ați cerut să facem sacrificii economice enorme, dar compania dă sute de milione de euro pe un fotbalist"

Un articol de: B1.ro - 12 Iul 2018, 17:11
Externe

O uniune sindicală din Italia a anunțat că muncitorii FIAT din orașul Melfi vor intra în grevă ca urmare a transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus pentru 100 de milioane de euro.

Compania FIAT, care deține și brandul Ferrari, este deținut în proporție de 29,1% de familia Agnelli care deține și 63,77% din acțiunile clubului Juventus.

"Este de neacceptat ca după ce ați cerut timp de mulți ani muncitorilor să face sacrificii enome pe plan economic, compania cheltuie sute de milioane de euro pentru a cumpăra un fotbalist", se arată într-un comunicat al sindicatului, conform ESPN.

Greva va începe în seara zilei de 15 iulie și se va termina în dimineața zilei de 17 iulie.

"Ne-ați transmis că sunt vremuri dificile și trebuie să apelăm la ajutoare sociale în așteptarea lansării de noi modele care nu mai vin niciodată. 

Iar în timp ce muncitorii și familiile lor strâng cureaua din ce în ce mai mult, compania a decis să investească așa de mulți bani pe o resursă umană. Toate aceste lucruri sunt în regulă? E corect ca o singură persoană să câștige milioane, dar mii de familii să nu ajungă cu banii până la mijlocul lunii", se arată în comunicatul de presă.

Juventus a confirmat transferul lui Cristiano Ronado de la Real Madrid pentru suma de 100 de milioane de euro, un record pentru campionatul italian. De asemenea, clubul va trebuie să plătească alte 12 milioane de euro ca taxe auxiliare. 

Contractul pe 4 ani semnat de Ronaldo cu campioana Italiei prevede un salariu anual de 55 de milioane de euro.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristiano Ronaldo,   FIAT
 
 
 
Loading...