Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Guvernatorul New York-ului, după o nouă acuzație de hărțuire sexuală: „Cred că la muncă mă joc şi fac glume care mi se par amuzante”

Guvernatorul New York-ului, după o nouă acuzație de hărțuire sexuală: „Cred că la muncă mă joc şi fac glume care mi se par amuzante”

Un articol de: Raluca Tindeche - 01 Mar 2021, 10:41
Guvernatorul New York-ului, după o nouă acuzație de hărțuire sexuală: „Cred că la muncă mă joc şi fac glume care mi se par amuzante” Captură Video ABC News Externe

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo este acuzat de hărțuire sexuală pentru a doua oară. Acesta susține că îi pare foarte rău pentru că afirmațiile și comportamentul au fost interpretate „ca un flirt nesolicitat”, transmite AFP, potrivit Agerpres.

„Cred că la muncă mă joc şi fac glume care mi se par amuzante. Uneori îi tachinez pe oameni într-un mod care mi se pare prietenos, atât în public, cât şi în privat”, a transmis Cuomo într-un comunicat.

„Înţeleg acum că interacţiunile mele ar fi putut fi insensibile sau prea personale şi că unele comentarii, având în vedere poziţia mea, ar fi putut avea efecte neintenţionate asupra unora. Îmi dau seama că unele dintre lucrurile pe care le-am spus au fost interpretate greşit ca un flirt nesolicitat. Dacă unii au avut această impresie, îmi pare sincer rău”, a adăugat el.

„Pentru a fi clar, nu am atins pe nimeni în mod necorespunzător, nici nu am făcut avansuri cuiva şi niciodată nu am vrut să fac pe cineva să se simtă incomod”, a spus Cuomo.

 

Este a doua oară când guvernatorul New York-ului este acuzat de hărțuire sexuală 

 

Consiliera Lindsey Boylan, a precizat că guvernatorul a sărutat-o nesolicitat pe gură, i-a sugerat să joace împreună poker pe dezbrăcate şi "a făcut numeroase eforturi pentru a o atinge pe spate, braţe, picioare", în perioada în care a lucrat în administraţia sa, între 2015 şi 2018.

Citeşte mai multe despre:   Andrew Cuomo