Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe HALUCINANT! A crezut că a câștigat la LOTO și s-a pus pe făcut planuri! Ce-a urmat e rupt din alte FILME...

HALUCINANT! A crezut că a câștigat la LOTO și s-a pus pe făcut planuri! Ce-a urmat e rupt din alte FILME...

Un articol de: Redacția B1.ro - 13 Mai 2019, 19:46
HALUCINANT! A crezut că a câștigat la LOTO și s-a pus pe făcut planuri! Ce-a urmat e rupt din alte FILME... foto: Pixabay Externe

Dean Smethurst (32 de ani) este protagonistul unei povești desprinse din cele mai suculente relatări tragicomice. El s-a dus miercurea trecută la un magazin Tesco, unde, după ce și-a cumpărat ceea ce căuta, s-a gândit să-și verifice și numerele de la loterie, relatează Libertatea.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VEȘTI TRISTE DIN ÎNCHISOARE

Un angajat al magazinului unde a lucrat în trecut și Dean i-a spus că a câștigat un premiu, dar că nu-l putea ridica, fiindcă era o sumă mult prea mare pentru a o ridica dintr-un magazin de cartier, a notat mirror.co.uk. 

S-A TERMINAT! ELODIA A FOST GĂSITĂ! EROUL, UN CÂINE POLIȚIST! ABIA ACUM S-A AFLAT

Ei, bine, publicația notează că acesta s-a dus acasă, a intrat pe site-ul instituției, și a constatat că acolo scria că premiile de la 50.000 de lire sterline în sus nu pot fi ridicate din magazin, ci trebuie să contacteze sediul central. 

TRAGEDIA MOMENTULUI! MARELE CAMPION A FOST GĂSIT SPÂNZURAT ÎN PROPRIA CASĂ! E VESTEA ȘOC A ZILEI

Pentru că se simțea deja „cu sacii în căruță”, omul nici n-a mai verificat numerele extrase. A luat de bună informația primită la Tesco și a început să-și sune rudele și prietenii să se laude. Bineînțeles, acesta a început „să viseze cu ochii deschiși”. Dorea să-și cumpere o locuință și, de ce nu, să plece într-o vacanță de lux în insulele Barbados. 

„Am întrebat-o pe fată dacă e sigură că am câștigat doar 6 lire. Apoi am cerut să vorbesc cu un manager. Am fost șocat. Nu m-am gândit niciodată să-mi verific numerele, nu m-am gândit că o companie la fel de mare ca Camelot ar fi putut să mă înșele cu un astfel de mesaj, nu am înțeles”, a spus bărbatul.
După această veste devastatoare, Dean nici n-a mai putut să meargă la muncă, astfel că, de teamă să nu dea ochii cu colegii, și-a luat o zi de concediu.