Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Hillary Clinton avertizează alegătorii americani: Donald Trump nu are temperamentul de a fi preşedinte şi comandant al armatei

Hillary Clinton avertizează alegătorii americani: Donald Trump nu are temperamentul de a fi preşedinte şi comandant al armatei

Un articol de: - 30 Iul 2016, 12:21
Hillary Clinton avertizează alegătorii americani: Donald Trump nu are temperamentul de a fi preşedinte şi comandant al armatei Foto: thehill.com Externe

Hillary Clinton, desemnată oficial candidatul democrat în scrutinul prezidenţial american, a avertizat, vineri, că adversarul său, Donald Trump, nu are temperamentul necesarpentru a fi preşedinte, potrivit Financial Times.

„Donald Trump nu poate gestiona nici măcar o campanie electorală prezidenţială dură şi tumultoasă", a declarat Hillary Clinton.

„Imaginaţi-vă, dacă îndrăzniţi, cum ar fi Donald Trump în Biroul Oval în faţa unei crize majore. Un om care poate deveni irascibil la un mesaj pe Twitter nu este un om de încredere în gestionarea arsenalului nuclear", a adăugat fostul secretar de Stat american.

Donald Trump s-a autoetichetat drept "legea şi ordinea" în combaterea terorismului şi infracţionalităţii, motiv pentru care Hillary Clinton a îndemnat alegătorii să respingă viziunea pesimistă asupra SUA.

„Un măreţ preşedinte democrat, Franklin Delano Roosevelt, a respins în mod perfect politicieni de genul lui Trump acum peste 80 de ani, în vremuri mai periculoase; a spus: «singurul lucru de care trebuie să ne temem este însăşi teama».

 Nu vom construi ziduri, ci o economie în care oricine vrea un loc de muncă bine plătit să obţină unul. Şi vom construi o cale de acordare a cetăţeniei milioanelor de imigranţi care contribuie deja la economia noastră", a subliniat Clinton.

Donald Trump s-a remarcat printr-un discurs antiimigraţie şi prin propunerea unor măsuri dure de consolidare a securităţii şi combaterii terorismului.

Citeşte mai multe despre:   Hillary Clinton,   presedinte