Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Hillary Clinton se întoarce în politică: "Rezistă, insistă, persistă, implică-te" este mesajul adresat de fosta Primă Doamnă

Hillary Clinton se întoarce în politică: "Rezistă, insistă, persistă, implică-te" este mesajul adresat de fosta Primă Doamnă

Un articol de: - 16 Mai 2017, 16:57
Hillary Clinton se întoarce în politică: "Rezistă, insistă, persistă, implică-te" este mesajul adresat de fosta Primă Doamnă Externe

La șase luni după ce a pierdut în mod neașteptat și umilitor în fața lui Donald Trump alegerile prezidențiale din Statele Unite, Hillary Clinton se întoarce în politică cu un nouă mișcare care încurajează cetățenii să fie mai implicați în comunitățile lor și să îndrăznească să candideze pentru funcții publice.

Fosta Prima Doamnă a anunțat pe Twitter că lansează mișcarea "Înainte Împreună (Onward Together)" a cărui slogan este "Rezistă, insistă, persistă, implică-te", scrie The Independent.

Potrivit website-ului mișcării, grupul "este dedicat promovării viziunei care a strâns voturile a 66 de milioane de cetățeni în ultimele alegeri".

"Implicarea cetățenilor la fiecare nivel este estențial pentru o democrație puternică și răsunătoare" afirmă Clinton pe site. "În ultimele luni, am văzut ce este posibil când cetățenii împreună se opun intimidării, urii, minciunii și divizării, pentru a rămâne a susține o Americă mai corectă și mai unită".

Deși nu îl menționează pe actualul președinte Donald Trump pe nume, site-ul mișcării lui Clinton face referință la mai multe grupuri și asociații care au organizat proteste împotriva acestuia și a politicilor sale.

Hillary Clinton a strâns cu 2,9 milioane de voturi, dar candidatul republican a fost ales președintele al Statelor Unite câștigând colegiul electoral.

Citeşte mai multe despre:   Hillary Clinton,   Stiri Romania,   Donald Trump,   Statele Unite