Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Hillary Clinton și soțul ei, Bill Clinton, CÂȘTIGURI IMPRESIONANTE anul trecut

Hillary Clinton și soțul ei, Bill Clinton, CÂȘTIGURI IMPRESIONANTE anul trecut

Un articol de: - 13 Aug 2016, 15:43
Hillary Clinton și soțul ei, Bill Clinton, CÂȘTIGURI IMPRESIONANTE anul trecut foto: romaniatv.net Externe

Hillary Clinton și soțul ei, Bill Clinton, au câștigat peste 10 milioane de dolari anul trecut și au plătit impozite de circa 43% din venitul lor, potrivit declarației de venit a familiei pe 2015, făcută publică de staff-ul de campanie al fostei prime doamne.

Candidata democrată la președinția SUA a câştigat 1,4 milioane de dolari din discursurile susținute și 3 milioane de dolari din acordul pentru publicarea unei cărți, arată B1 TV.

Hillary Clinton și soțul ei, Bill Clinton, CÂȘTIGURI IMPRESIONANTE anul trecut

Venitul soților Clinton de 10,6 milioane de dolari a înregistrat totuși o scădere considerabilă de la cele 28 de milioane de dolari câștigate în 2014.

Hillary Clinton a câștigat 1,4 milioane din discursurile susținute și 3 milioane de dolari din acordul pentru publicarea unei cărți. La rândul lui, Bill Clinton a câștigat peste 5 milioane de dolari din onorarii pentru discursuri și 1,6 milioane de dolari din consultanță.

Tot anul trecut, soții Clinton au donat 9,8% din venitul lor organizațiilor caritabile. Aceştia au plătit impozite federale de 3,6 de milioane de dolari în 2015.

Hillary și Bill Clinton își fac publice câștigurile din anul 1977. Fosta primă doamnă a cerut ca și contracandidatul său Donald Trump să-și facă publice veniturile, chiar dacă legea nu-i obligă pe candidaţii la preşedinţie să facă asta.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Hillary Clinton,   bill clinton,   SUA