Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Hitler și Brexitul: Un videoclip-parodie despre reacția lui Boris Johnson la aflarea rezultatului referendumului, viral pe Internet (VIDEO)

Hitler și Brexitul: Un videoclip-parodie despre reacția lui Boris Johnson la aflarea rezultatului referendumului, viral pe Internet (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iun 2016, 12:11
Hitler și Brexitul: Un videoclip-parodie despre reacția lui Boris Johnson la aflarea rezultatului referendumului, viral pe Internet (VIDEO) Externe

O nouă parodie făcută după secvența din filmul ‘Downfall’, în care Hitler se enervează și țipă la oamenii lui, circulă pe internet.

De această dată, internauții iau în râs Brexitul și Uniunea Europeană.

Scena din buncărul lui Hitler este asemuită reacției lui Boris Johnson când a auzit că britanicii au votat Brexitul.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Hitler și Brexitul: Un videoclip-parodie despre reacția lui Boris Johnson la aflarea rezultatului referendumului, viral pe Internet

Der Untergang este o coproducție germano-italiano-austriacă din 2004 regizată de Oliver Hirschbiegel, în care se prezintă ultimele douăsprezece zile din viața lui Adolf Hitler în buncărul din Berlin și a Germaniei Naziste din 1945.

Scenariul a fost scris de Bernd Eichinger care s-a bazat pe cărțile Inside Hitler's Bunker (română - În buncărul lui Hitler), de istoricul Joachim Fest; Until the Final Hour (română - Până în ultimul ceas), memoriile lui Traudl Junge, una din secretarele lui Hitler (la care a colaborat cu Melissa Müller); memoriile lui Albert Speer, Inside the Third Reich; Hitler's Last Days: An Eye–Witness Account, de Gerhardt Boldt; Das Notlazarett Unter Der Reichskanzlei: Ein Arzt Erlebt Hitlers Ende in Berlin de doctorul Ernst-Günther Schenck și memoriile lui Siegfried Knappe, Soldat: Reflecțiile unui soldat german, 1936–1949. A fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Citeşte mai multe despre:   Hitler,   parodie,   Brexit