Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Huang Guofu, chinezul care pictează cu gura și picioarele

Huang Guofu, chinezul care pictează cu gura și picioarele

Există în viață oameni care în urma unor accidente îngrozitoare își pierd orice speranță de a mai trăi și există alții care, indiferent de gravitatea incidentului, trăiesc cu mai multă pasiune și cu mai multă ardoare decât o făceau înainte. Viața lor se schimbă și se continuă. Acești oameni își valorifică existența și îi dau din nou o semnificație.

Huang Guofu, un chinez de 41 de ani care a fost implicat într-un grav accident încă de la o vârstă fragedă și-a pierdut ambele mâini după ce s-a curentat.


Foto: dailymail.co.uk

Dincolo de aceste aparențe și dincolo de orice obstacole, Guofu și-a dorit mai mult. De la 12 ani, inspirat de peisaje, a început să învețe să picteze cu picioarele.

După nopți nedormite și ore întregi de exerciții, bărbatul a început să își îmbunătățească stilul.

"Mi-a luat mult timp pentru a deveni bun în ceea ce fac. Au fost nopți pe care le-am pierdut pentru că eu voiam să fiu mai bun", a declarat Huang Guofu, citat de sursa precizată.

La 18 ani, tatăl acestuia s-a îmbolnăvit, iar Huang Guofu a trebuit să renunțe la școală pentru a avea grijă de părintele său. Astfel, nopțile au devenit mai lungi, exercițiile mai dese, muca mai grea, ajungând la un moment dat să picteze și cu gura.


Foto: dailymail.co.uk

După ani grei, bărbatul a fost apreciat pentru determinarea  neîntreurptă și sârguința extraordinară de care a dat dovadă. La ora actuală el este curatorul Muzeului Chonging Talents.

În ciuda handicapului său, Huang Guofu este o persoană pozitivă care "apreciază puterea pe care i-a dat-o Dumnezeu".

Pictează doar cu gura și picioarele
Citeşte mai multe despre:   accident