Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe I-a cerut despăgubiri de 12 milioane dolari soţului, pentru că nu avea erecție!

I-a cerut despăgubiri de 12 milioane dolari soţului, pentru că nu avea erecție!

Un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost dat în judecată de nevastă pentru că nu a reușit să întrețină raporturi sexuale cu ea. Suma pretinsă de femeie ca despăgubiri pentru trauma psihică suferită, 12 milioane de dolari!

Femeia a declarat în fața instanței că soțul ei nu s-a culcat cu ea în primele patru luni ale mariajului și că mai târziu s-a dovedit că acesta suferea de o disfuncție erectilă, relatează Gulf News.

Ziarul citează arhivele tribunalului, care relatează că  femeia a susținut că soțul nu i-a satisfăcut nevoile. Cazul este pe rol la instanța din Dubai.

“Luând în considerare valorile conservatoare arabe, și poziția femeii în acest tip de societate, am tăcut și am încercat să mă adaptez rugându-mă la Dumnezeu pentru o soluție”, a declarat femeia.

Femeia a cărei naționalitate nu a fost dezvăluită, a cerut  45 de milioane de drahme (12,25 milioane de dolari, 8,24 milioane de euro) despăgubiri. Soțul a concediat-o și i-a luat bijuteriile, a mai acuzat ea.

Dubai, mare centru comercial și financiar, este unul dintre cele șapte emirate care alcătuiesc federația Emiratelor Arabe Unite, dar are o mare diversitate culturală ca urmare a numarului mare de străini, care alcătuiesc  80% din populație.

Citeşte mai multe despre:   sex,   despăgubiri,   tribunal,   Dubai,   barbat,   femeie
 
 
 
Loading...