Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe “Îi voi spune lui Dumnezeu TOTUL”: Videoclip împotriva terorismului devenit viral în Orientul Mijlociu (VIDEO)

“Îi voi spune lui Dumnezeu TOTUL”: Videoclip împotriva terorismului devenit viral în Orientul Mijlociu (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mai 2017, 20:46
“Îi voi spune lui Dumnezeu TOTUL”: Videoclip împotriva terorismului devenit viral în Orientul Mijlociu (VIDEO) Externe

Un videoclip realizat de firma de telecomunicații Zain din Kuweit și difuzat pe durata Ramadanului provoacă opinia publică prin imaginile în care un sinucigaș cu bombă este urmărit de musulmani ce pledează pentru pace, scrie The Guardian.

Clipul care prezintă supraviețuitori ai unor atacuri teroriste confruntând un sinucigaș cu bombă și îndemnând societatea să “bombardeze violența cu compasiune” a declanșat dezbateri aprinse în regiune. Unii au lăudat această abordare a extremismului, alții au criticat folosirea în filmări a victimelor și bagatelizarea terorismului.

Clipul cu durată de 3 minute a devenit viral peste weekend, mesajul său general fiind “vom contraataca atacurile lor de ură cu cântece de iubire”.

Video-ul începe cu imaginea unui militant ce își pregătește vesta sinucigașă  alternând cu imaginea unui cuplu ce se pregătește de nuntă, a unui bunic ce se joacă cu nepotul, a unor copii aflați în sala de clasă. În fundal, se aude o voce de copil care spune “Îi voi spune lui Dumnezeu totul, că ați umplut cimitirele cu copii și ați golit școlile.”

Compasiunea bombardează violența: Un videoclip împotriva terorismului a devenit viral în Orientul Mijlociu

 

 

 Dan Bittman a făcut anunțul surprinzător la care nimeni NU se aștepta niciodată

Citeşte mai multe despre:   Orientul Mijlociu