Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Imagini impresionante cu suferința copiilor refugiaților din Orientul Mijlociu: Micuții dorm în canale și păduri (FOTO)

Imagini impresionante cu suferința copiilor refugiaților din Orientul Mijlociu: Micuții dorm în canale și păduri (FOTO)

Un articol de: - 28 Sep 2015, 14:24
Imagini impresionante cu suferința copiilor refugiaților din Orientul Mijlociu: Micuții dorm în canale și păduri  (FOTO) Foto: dailymail.co.uk Externe

Din 2011, peste 4 milioade de persoane au fugit din calea războiului din Siria. Mii dintre aceștia sunt copii la o vârstă fragedă. Totodată, părinții lor au fost nevoiți să plece pe alte meleaguri, către țările europene unde cred că își pot reîncepe viața de la zero.

Situațiile prin care trec refugiații ajunși în Europa sunt dramatice. Țările în care se opresc nu pot, sau nu vor, să-i ajute, astfel ei ajung să doarmă pe străzi, în canale, în păduri și în tabere de refugiați, scrie dailymail.co.uk.

Cel mai negru gând pentru oamenii veniți din Orientul Mijlociu este acela că vor fi nevoiți să se întoarcă în țara lor, iar imaginile cu situația refugiaților au impresionat o lume întreagă.

Puteți vizualiza mai multe fotografii pe site-ul AICI.Citeşte mai multe despre:   Siria,   copii,   refugiati,   Europa,   parinti