Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Imagini ULUITOARE! Cerul filmat noaptea de un pilot de avion. Clipul prezintă atât oraşele luminate, cât şi Calea Lactee (VIDEO)

Imagini ULUITOARE! Cerul filmat noaptea de un pilot de avion. Clipul prezintă atât oraşele luminate, cât şi Calea Lactee (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mai 2017, 19:58
Foto: .dailymail.co.uk Externe

Pilotul Sales Wick care se afla într-o călătorie din Europa către America de Sud, a făcut o filmare în care oamenii au putut admira cerul luminat. În drumul său acesta a putut observa şi Calea Lacte.

Acest proiect se numește ,,Dincolo de nori” și arată perioada de timp de la Zurich la Sao Paolo, Brazilia, potrivit dailymail.co.uk.

,,Să zbori prin lume noaptea în timp ce lumea de sub tine doarme este un lucru extrem de comun pentru un pilot” a declarat Wick.

Prima priveliște a fost bariera vestică unde se puteau admira mulții Alpi.

,,Chiar înainte să ajungem la Geneva şi la vârful vestic al Elveţiei, am făcut o întoarcere superficială spre stânga unde se afla valea Rhone, care conduce spre Marsilia şi apoi spre Marea Mediterană,'' afirmă pilotul.

,,Ruta noastră ne-a dus prin apropierea Algeriei şi a zonei nord-vestice a Saharei. Am zburat prin Dakar şi Senegal, de unde vom ajunge în Oceanul Atlantic,'' adaugă el.

Imagini ULUITOARE! Cerul filmat noaptea de un pilot de avion. Clipul prezintă atât oraşele luminate, cât şi Calea Lactee (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   avion
 
Loading...