Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A privit pentru o clipă cerul și a rămas șocată! Femeii nu i-a venit să creadă ceea ce vede. Lumina extrem de puternică pur și simplu a orbit-o. Imediat a urcat imaginile pe internet și a adunat milioane de vizualizări(VIDEO)

A privit pentru o clipă cerul și a rămas șocată! Femeii nu i-a venit să creadă ceea ce vede. Lumina extrem de puternică pur și simplu a orbit-o. Imediat a urcat imaginile pe internet și a adunat milioane de vizualizări(VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Iul 2019, 12:48
Externe

Anne Salikala, în vârstă de 21 de ani, a rămas șocată când pe cer, deasupra orașului Pagadian din Filipinea apărut, pentru câteva clipe, ceva pe cât de spectaculos, pe atât de uimitor.

Un nor spectaculos a apărut pe cer. Imediat femeia a filmat acel fenomen, pe care spune ea, nu l-a mai văzut niciodată, și a urcat imaginile pe internet, acolo unde au adunat milioane de vizualizări, scrie Mirror

Anne susține că magnificul curcubeu, ce părea a fi un unicorn, a dispărut la fel de repede cum s-a format și că este norocoasă că a putut vedea așa ceva, dar și că se bucură că a putut filma totul pentru a le arăta și altora ceva atât de minunat. 

Potrivit specialiștilor, curcubeul s-a format datorită mai multor factori, printre care se numără umiditatea, căldura și mai multe picături mici de apă suspendate în jurul norului.

 

 

 
 
 
Loading...