Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Imaginile în care poliția din Fresno împușcă mortal un tânăr neînarmat au fost făcute publice (VIDEO)

Imaginile în care poliția din Fresno împușcă mortal un tânăr neînarmat au fost făcute publice (VIDEO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 12:20
Imaginile în care poliția din Fresno împușcă mortal un tânăr neînarmat au fost făcute publice (VIDEO) Foto: Youtube Externe

Imaginile filmate de camera atașată pe corpul polițistului ce a împușcat mortal pe 25 iunie un tânăr de 19 ani neînarmat pe care l-a oprit în trafic au fost făcute publice de către șeful poliției din Fresno, Statele Unite.

"Tensiunile sunt ridicate. În unele cazuri suntem doar la o scânteie distanță de un foc de pădure. Și mă rog ca acest video să nu fie acea scânteie...Nu este acum momentul să devenim violenți" a declarat comandatul poliției din Fresno, potrivit rt.com.

Incidentul din 25 iunie a pornit după ce poliția l-a oprit pe tânărul Dylan Noble lângă o benzinărie în timp ce căuta un alt bărbat înarmat. Polițiștii l-au instruit să țină ambele mâini la vedere, dar când a coborât din vehicul bărbatul se îndrepta spre aceștia ținând doar stânga ridicată și dreapta ascunsă după spate.

Ofițerii i-au strigat să arunce orice are în mână și l-au avertizat "O să fii împușcat omule", dar la lipsa acestuia de reacție su decis să tragă, iar după ce acesta a căzut a mai fost împușcat de 3 ori până ce a murit deoarece continua să caute sub tricou ceea ce polițiștii au interpretat ca un gest de scoatere a unei arme.

Polițiștii din Fresno împușcă mortal un tânăr neînarmat

Ulterior, s-a descopert că ceea ce avea Noble era o sticla mică de plastic.

Avocații mamei tânărului au declarat că oamenii legii au folosit forță excesivă și au cerut FBI să conducă cercetarea acestora.

S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Citeşte mai multe despre:   impuscat mortal,   SUA