Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Imigranţii au blocat circulaţia feroviară în Eurotunel: "Sunt intruşi pe acoperiş şi în jurul trenului"

Imigranţii au blocat circulaţia feroviară în Eurotunel: "Sunt intruşi pe acoperiş şi în jurul trenului"

Un articol de: - 02 Sep 2015, 12:34
Imigranţii au blocat circulaţia feroviară în Eurotunel: "Sunt intruşi pe acoperiş şi în jurul trenului" Foto: Daily Mail Externe

Tunelul de sub Canalul Mânecii, care leagă Franța de Marea Britanie, a fost luat cu asalt de imigranți. Eurostar a anunțat că în noaptea de marți spre miercuri traficul feroviar a fost blocat de refugiații care au pătruns pe șine și s-au urcat chiar și pe trenuri.

Două trenuri au fost nevoite să se întoarcă de unde plecaseră, respectiv Londra și Paris, iar un altul s-a defectat. De asemenea, Eurostar a anunțat că două trenuri au fost anulate.

"Am fost opriţi în apropiere de Calais, după ce am plecat din Paris, şi ni s-a spus că sunt intruşi pe acoperiş şi în jurul trenului", a declarat un pasager, conform Daily Mail

"Trenul a rămas fără electricitate şi a fost împins înapoi în gara din Calais (...) O întârziere destul de mare - circa cinci ore fără lumină, apă sau aer condiţionat", a adăugat acesta.

Conform pasagerilor, poliția a inspectat trenul de sus cu un elicopter.

Miercuri dimineaţă,  pasagerii stăteau încă în gara St Pancras, după ce trenul de la 7.55 cu destinaţia Paris a fost anulat din "motive operative".

Citeşte mai multe despre:   imigranti,   refugiati,   Franta\,   Marea Britanie