Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe “Imigranții sunt o otravă pe care Ungaria nu o va înghiți”. Viktor Orban: Reprezintă un risc pentru securitatea publică şi de terorism

“Imigranții sunt o otravă pe care Ungaria nu o va înghiți”. Viktor Orban: Reprezintă un risc pentru securitatea publică şi de terorism

Un articol de: - 27 Iul 2016, 13:45
“Imigranții sunt o otravă pe care Ungaria nu o va înghiți”. Viktor Orban: Reprezintă un risc pentru securitatea publică şi de terorism Foto: dailynewshungary.com Externe

Premierul ungar Viktor Orban este categoric când vine vorba despre imigranți. Acesta i-a comparat pe islamicii care au luat cu asalt Europa cu o “otravă”, pe care Ungaria “nu o va înghiți”, scrie politico.eu.

De asemenea, Orban respinge politica comună a UE privind migrația și spune că țara sa nu are nevoie de acești oameni pentru a funcționa.

"Pentru noi, migraţia nu este o soluţie, ci o problemă (...), nu este un medicament, ci o otravă, nu avem nevoie de ea şi nu o vom înghiţi”, a avertizat el.

În acest sens, în țara vecină va fi organizat și un referendum în data de 2 octombrie privind cotele de migranţi impuse de Uniunea Europeană.

Premierul ungar şi-a asumat încă de anul trecut o poziţie antiimigranţie, dând ordine să fie ridicate garduri la graniţele ţării cu Croaţia şi Serbia, pentru a ţine solicitanţii de azil la distanţă.

De cealaltă parte, UE vrea să introducă amenzi pentru țările care refuză cotele.

 

Citeşte mai multe despre:   Viktor Orban,   imigranti,   musulmani,   terorism