Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „În Canada, lesbienele sunt considerate fierbinți, în Arabia Saudită o să mori”. O companie de nisipuri petroliere din Alberta cere scuze public pentru o reclamă cu conexiuni politice (FOTO)

„În Canada, lesbienele sunt considerate fierbinți, în Arabia Saudită o să mori”. O companie de nisipuri petroliere din Alberta cere scuze public pentru o reclamă cu conexiuni politice (FOTO)

Un articol de: - 27 Iul 2016, 10:36
„În Canada, lesbienele sunt considerate fierbinți, în Arabia Saudită o să mori”. O companie de nisipuri petroliere din Alberta cere scuze public pentru o reclamă cu conexiuni politice (FOTO) Foto: rt.com Galerie foto (1) Externe

O companie de nisipuri petroliere din Alberta a cerut scuze pentru un anunț în care a spus că combustibilul canadian ar trebui să fie preferat în defavoarea gazului din Arabia Saudită, deoarece lesbienele din Arabia ar "muri" în statul din Golf, dar sunt considerate "fierbinți" în Canada, potrivit rt.com.

Fondatorul Canada Oil Sands Comunity, Robbie Picard, a cerut scuze oficiale pe pagina de Facebook a grupului, declarând: „Nu a fost intenția mea de a înjosi femeile sau orice alte persoane de orice orientare sexuală”.

„A fost mai degrabă pentru a evidenția nedreptatea făcută de către alte țări care ne cumpără petrolul. Eu cu siguranță nu vreau să împart comunitatea noastră. Eu cred în egalitatea și drepturile omului”, a adăugat Picard.

Scuzele vin după ce grupul a lansat în mediul online un poster controversat, care a fost ulterior numit "reclama fierbinte cu lesbiene."

Imaginea arătă două femei sarutându-se, dar și o legendă care menționează că „În Canada, lesbienele sunt considerate fierbinți! În Arabia Saudită, dacă ești o lesbiană o să mori! De ce ne luăm petrolul din țările care nu cred că lesbienele sunt atrăgătoare?”.

Posterul a stârnit mai multe critici, dar cu toate acestea nu este clar dacă exportatorii de petrol din Arabia s-au simțit insultați în mod similar, dar unii canadieni au sugerat modalități "mai bune" de a formula anunțul.

Canada Oil Sands Community

Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Canada,   Arabia Saudita,   companie,   scuze