Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe În Crimeea anexată de Rusia, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat” (VIDEO)

În Crimeea anexată de Rusia, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat” (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mar 2017, 16:41
În Crimeea anexată de Rusia, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat” (VIDEO) foto: Captură Video Externe

Directorul unei școli din Crimeea anexată de Rusia a întrerupt un meci de fotbal a două echipe de cartier, pe motiv că acesta ar fi un miting nesancționat. Directorul școlii împreună cu polițistul de sector au întrerupt meciul pentru că tinerii ar fi desfășurat un miting terorist care nu a fost în coordonare cu administrația din Fedosia.

Un jucător al unei echipe a precizat că în Fedosia nu sunt organizate niciun fel de manifestații pentru tineri și au hotărât să organizeze singuri această competiție între echipele de cartier. Șeful administrației consideră că directorul școlii nu a procedat corect, iar șefa direcției Educație din Feodosia a explicat acest incident, afirmând că directorul nu a fost înștiințat și de aceea a apelat la poliție.

Organele de interne afirmă că polițistul a venit la stadion fiind anunțat cu privire la o manifestație sportivă neautorizată, dar nu ar fi împiedicat desfășurarea meciului, informează Radiochisinau.

În Crimeea anexată de Rusia, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat”

 

 

Citeşte mai multe despre:   director,   scoala,   crimeea,   Rusia,   meci,   meci de fotbal live,   miting,   terorist,   terorism