Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Încă 26 de imigranți sunt dați dispăruți. Ambarcațiunea lor s-a scufundat în apropierea insulei Lesbos

Încă 26 de imigranți sunt dați dispăruți. Ambarcațiunea lor s-a scufundat în apropierea insulei Lesbos

Un articol de: B1 TV - 20 Sep 2015, 15:02
Încă 26 de imigranți sunt dați dispăruți. Ambarcațiunea lor s-a scufundat în apropierea insulei Lesbos Externe

Cel puțin 26 de migranti au fost daţi dispăruţi după ce barca gonflabilă care îi transporta s-a scufundat în apropiere de insula grecească Lesbos, potrivit B1 TV.

Până acum, nu se cunoaşte naţionalitatea persoanelor date dispărute.

Alţi 800 de imigranți au fost salvaţi de nava organizaţiei Medicii fără frontiere, după operaţiunile de salvare care au avut loc în largul coastelor Libiei.

Printre aceştia, se află refugiați din Eritreea, Nigeria, Somalia, Libia, Siria și persoane originare din estul continentului african.

Numărul imigranţilor care au fost salvaţi din apele Mării Mediterane a ajuns la peste 4.500, anunţă garda de coastă italiană.

Ultimele operaţiuni de salvare a migranţilor au fost în număr de 21, acţiuni la care au fost recuperaţi pasageri de pe 19 ambarcaţiuni mai mari şi 12 bărci. Au fost şi persoane pentru care salvatorii nu au putut face nimic. O femeie a fost găsită decedată într-una din bărcile pneumatice.

La operaţiuniunile de salvare au participat o ambarcațiune a forțelor navale italiene, nava organizației Medici fără Frontiere, una a coastei croate, o ambarcațiune britanică și una germană în cadrul misiunii Eunavfor și garda de coastă italiană.

Citeşte mai multe despre:   Grecia