Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Încă un caz "Bodnariu". O româncă trece printr-o dramă asemănătoare cu autoritățile britanice

Încă un caz "Bodnariu". O româncă trece printr-o dramă asemănătoare cu autoritățile britanice

Un articol de: - 17 Iun 2016, 15:14
Încă un caz "Bodnariu". O româncă trece printr-o dramă asemănătoare cu autoritățile britanice Foto: știripentruviață.ro Externe

După ce familia Bodnariu a devenit cunoscută în spațiul public în urma problemelor pe care le-a avut cu statul norvegian care i-a luat copiii pentru o perioadă îndelugată de timp, o altă româncă trece printr-o dramă asemănătoare.

Aceasta este pe punctul de a rămâne fără copii după ce autoritățile britanice de la Protecțoia Copilului i-a luat în custodie.

Andreia Brădeanu, mama copiilor, are interzis să facă publice deetalii despre situația în care se află, fiind supusă unui ordin judecătoresc.

Cei trei copii au fost luați în custodie temporar, în timp ce mama lor era ținută zile întregi pe holurile tribunalului de familie, fiind târâtă ca martor într-un proces intentat de serviciile de protecția copilului pentru a dovedi vinovăția tatălui copiilor, acuzat de abuz sexual de fiica din prima căsătorie.

Din datele oferite de Andreia Brădeanu, se pare că modul de desfășurare al procesului ridică mari semne de întrebare.

"Încă o zi de nedreptate -13 Iunie 2016. Acuzatorii nu au avut curajul să ne privească în ochi când au dat evidența, au cerut să fie pus panou între noi să nu ne vadă.

Nu ne-au lăsat să interogăm acuzatorii. Nici unul din polițiștii martori nu a fost acolo pt a fi interogați. Din nou au mințit sub jurământ și s-au bâlbâit. Judecătoarea a acceptat evidența scrisă de la martori fără să fie prezenți pt a fi interogați. Ne-a pus restricție să nu contactăm fetele și să nu intrăm pe strada lor.

Când am spus judecătoarei că plecăm pt că nu ne lasă să interogăm martorii și că nu ne-au dat cei de la poliție tot ce trebuia, a spus că dacă ieșim ne arestează. A amânat până pe 13 Iulie când va decide dacă ne bagă la pușcărie. Pt a nu intra la pușcărie, trebuie să lucrăm cu ofițerul de probație și să acceptăm că comportamentul nostru este greșit. Comportamentul nostru nu este greșit, ci a lor. ", potrivit știripentruviață.

Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

Citeşte mai multe despre:   copii