Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Încă un român a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri (VIDEO)

Încă un român a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri (VIDEO)

Un articol de: - 29 Iul 2016, 08:23
Încă un român a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri (VIDEO) Externe

Un timişorean de 35 de ani care a fost prins pe aeroportul din Kuala Lumpur cu 22 de kilograme de metamfetamină, unul dintre cele mai periculoase droguri din lume. Cazul acestuia seamănă izbitor cu cel al celebrului Ionuţ Gologan, românul pe care statul încearcă în continuare să îl salveze de la moarte, informează B1TV

Timişoreanul Laurențiu Marin Peity a fost condamnat la moarte prin spânzurătoare de Înalta Curte a Malaeziei. Bărbatul de 35 de ani a fost prins cu 22,3 kilograme de metanfetamină pe aeroportul din Kuala Lumpur. Românul a susşinut că nu a ştiut ce transportă.

Cazul seamănă izbitor cu cel al lui Ionuț Alexandru Gologan. Acesta a fost și el prins pe aeroport cu o cantitate mare de droguri asupra sa și ulterior condamnat la moarte prin spânzurare.

Laurențiu Marin Peity a fost judecat inițial și achitat pe 18 iulie 2014, însă procurorul de caz a atacat decizia. La vremea respectivă, autoritațile române au dat asigurări că misiunea diplomatică a României la Kuala Lumpur monitorizează cazul.

Timişoreanul are o poveste cutremurătoare. Tânărul provine dintr-o familie extrem de săracă. Tatăl lui a murit când baiatul avea doar 7 ani, iar mama, rămasă singură cu 7 copii, i-a trimis pe cei mici la orfelinat. În 2006, a părăsit România și a călătorit prin diverse țări, până când a fost prins, în 2011, în Malaezia, când lucra pe post de cărăuş pentru o reţea de traficanţi.

Încă un român a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri

Citeşte mai multe despre:   Malaezia,   trafic de droguri