Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Incendiul din Londra. Reacția internauțior după ce un jurnalist a făcut o remarcă nepotrivită la adresa unui copil care a reușit să scape: "Ce reporter idiot. Cum să spui așa ceva?" 

Incendiul din Londra. Reacția internauțior după ce un jurnalist a făcut o remarcă nepotrivită la adresa unui copil care a reușit să scape: "Ce reporter idiot. Cum să spui așa ceva?" 

Un articol de: - 14 Iun 2017, 13:11
Incendiul din Londra. Reacția internauțior după ce un jurnalist a făcut o remarcă nepotrivită la adresa unui copil care a reușit să scape: "Ce reporter idiot. Cum să spui așa ceva?"  Externe

Un jurnalist care a fost martor la incendiul din Londra a fost asupru criticat de internauți pentru replica pe care i-a dat-o unui băiat care tocmai reușise să iasă împreună cu bunica sa din incendiul devastator.

După ce s-a interesat cum a reușit să scape cu viață din blocul cuprins de flăcări, juralistul Mark White i-a spus copilului că există și o parte bună din toată această experiență fiindcă nu a mai fost nevoit să se ducă la școală.

"Deci nu te-ai mai dus la școală astăzi... cred că există și o parte bună în toată treaba asta", i-a spus jurnalistul băiatului care a rămas fără cuvinte.

Internauții au fost foarte deranjați de această remarcă a jurnalistului.

"Nu pot să cred că reporterul a putut să-i spună băiatului care a pierdut totul în incendiu că faptul că nu s-a dus la școală e o parte bună. Serios?", a spus un utilizator. 

"Nepotrivită replică pentru copil, ar trebui să-și ceară scuze", "Ce reporter idiot. Cum să spui așa ceva?" sunt comentariile altor internauți. 

Citeşte mai multe despre:   jurnalist,   incendiu,   Londra