Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Incident grav pe străzile din Milano. Mai mulți soldați au fost atacați de 100 de imigranți africani. Doi miliari au fost răniți (FOTO)

Incident grav pe străzile din Milano. Mai mulți soldați au fost atacați de 100 de imigranți africani. Doi miliari au fost răniți (FOTO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 17:41
Incident grav pe străzile din Milano. Mai mulți soldați au fost atacați de 100 de imigranți africani.  Doi miliari au fost răniți (FOTO) foto: gazetaromaneasca.com Externe

Un senegalez s-a apropiat de o patrulă a Armatei din Milano, iar un soldat i-a ordonat să stea pe loc și să scoată la vedere documentele. Acesta nu l-a ascultat, ci a pus mâinile pe arma militarului. După câteva momente, militarii au fost înconjurați de aproximativ 100 de imigranți africani. 

"A venit spre mine, am strigat la el să se îndepărteze și să prezinte documentele. Apoi a întins mâinile înspre mine și le-a pus pe pistolul-mitalieră: una pe patul armei, cealaltă pe țeavă. În acel moment l-am împins, m-am îndepărtat și am chemat ajutoare", a povestit un soldat ce făcea parte din unitățile Armatei angajate în patrulările din cadrul operațiunii «Strade sicure», potrivit gazetaromaneasca.com

ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Incidentul a avut loc în piazza Duca d’Aosta, în fața Gării Centrale din Milano. Totul a început în momentul în care un senegalez de 27 de ani a încercat să-i smulgă militarului arma din mână. În clipele următoare, în jurul soldaților s-au strâns circa 100 de imigranți africani care au început să devină violenți. 

"Am cerut ajutor centralei. Primii care au sosit au fost doi carabinieri de la Radiomobilă, apoi alți doi soldați care patrulau într-un vehicul blindat zona din jurul gării și doi carabinieri pe motociclete", a adăugat unul dintre soldații răniți.

Forțele de ordine au făcut eforturi uriașe să-l prindă pe senegalez și să-l închidă în mașină fiindcă acesta și ceilalți africani au început să devină tot mai violenți. Aceștia au aruncat și două sticle de bere asurpa militarilor și situația a devenit tot mai tensionată. 

În urma incidentului, unul dintre militari, de 22 de ani, a fost rănit și a ajuns la spital cu cod verde, De asemenea, și un carabinier a suferit contuzii. 

 

Citeşte mai multe despre:   imigranti,   militari,   soldat,   Milano