Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Incident la Berlin: O mașină s-a izbit de poarta clădirii în care se află biroul cancelarului Angela Merkel (VIDEO)

Incident la Berlin: O mașină s-a izbit de poarta clădirii în care se află biroul cancelarului Angela Merkel (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 25 Noi 2020, 11:51
Incident la Berlin: O mașină s-a izbit de poarta clădirii în care se află biroul cancelarului Angela Merkel (VIDEO) Externe

UPDATE // Șoferul autoturismului care s-a izbit miercuri de poarta clădirii în care se află biroul cancelarului Mekel, au fost arestat de polițiștii din Berlin. Insultele srise pe mașină ar avea legătură cu restricțiile impuse în contextul pandemiei.

Autoturismul a deteriorat cel puțin două barele metalice ale porții cu partea din față a mașinii.

Șoferul a fost luat în custodia poliției, a declarat poliția pe Twitter. Nu este clar cu ce viteză circula mașina.

Șoferul este deja cunoscut de poliție. Bărbatul are probleme este, de asemenea, invalid. Un scaun cu rotile a fost găsit în portbagajul mașinii sale. Conform plăcuței de înmatriculare, șoferul vine din cartierul Lippe.

În prezent se investighează dacă este același, cu cel implicat într-un incident similar din 2014.

Incidentul a avut loc în timpul ședinței cabinetului federal. Cancelarul Angela Merkel dorește să discute despre măsurile suplimentare de blocare cu șefii de guvern din statele federale. Bundestagul german, care se află în apropierea Cancelariei, se întrunește și el de la prânz.

Un purtător de cuvânt al guvernului a spus: „În niciun moment nu a existat vreun pericol pentru cancelar, pentru ceilalți membri ai guvernului federal sau pentru oamenii angajați în cancelarie”. În incident s-au produs „pagube mici”.

 

O mașină s-a izbit miercuri de poarta clădirii în care se află biroul cancelarului german Angela Merkel la Berlin. Polițiștii au intervenit de urgență, inspectând mașina izbită de poartă care era marcată cu următoarele cuvinte „Stop Globalization Politics”, scrâse în alb pe partea dreaptă.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Fotografiile de pe rețelele de socializare arătau cuvintele „Blestemați ucigași de copii și bătrâni”, scrise pe cealaltă parte, scriu agențiile de știri internaționale.

Nu au existat informații imediate despre victime. Zeci de polițiști și o mașină de pompieri se aflau la fața locului.

Merkel trebuia să găzduiască miercuri dimineață o conferință video a șefilor landurilor, la care urma să fie discutată o prelungire a blocării coronavirusului și alte măsuri de combatere a pandemiei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Germania,   Berlin,   Angela Merkel