Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Incidente în orașul Burgas cu ocazia trecerii prin Bulgaria a grupului de motocicliști ruși Night Wolves, cunoscuți pentru apropierea lor de Vladimir Putin (VIDEO)

Incidente în orașul Burgas cu ocazia trecerii prin Bulgaria a grupului de motocicliști ruși Night Wolves, cunoscuți pentru apropierea lor de Vladimir Putin (VIDEO)

Un articol de: - 01 Iul 2016, 10:04
Externe

Mai multe persoane au fost arestate în orașul Burgas în urma unor incidente între cei care protestau împotriva trecerii prin Bulgaria a grupului de bikeri Night Wolves și cei care susțineau această organizație naționalistă rusă, cunoscută pentru apropierea de președinte Vladimir Putin.

Mai multe persoane dintr-o grupare naționalistă, îmbracați în costume de camuflaj, au atac un grup de ucrainieni ce protesteau lângă o benzinărie în așteptarea ajungerii motocicliștilor ruși. Cei din Night Wolves nu au fost implicați în incidente, aceștia evitând ruta unde se aflau protestarii, conform novinite.com.

Incidente în orașul bulgar Burgas

Turul țărilor pe care îl fac acești motocicliști a cauzat tensiuni puternice în 2015, primind interdicție de a mai intrat în Polonia, sancțiune pe care oricum au încălcat-o. Aceșia au făcut obiectul unor sancțiuni rusești datorită rolul pe care l-au jucat în agresiunea rusă din estul Ucrainei, potrivit sofiaglobe.com.

Turul din 2016 al celor de la Night Wolves a acoperit deja mai bine de 6000km și urmează să continue prin Sofia, ca să se termine în orașul slovac, Nitra

Citeşte mai multe despre:   Bulgaria,   incidente