Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe INDIGNARE în Spania! Musulmanii și-au ținut rugăciunea de Ramadan în locul în care se află statuia Fecioarei Maria! Edilul REACȚIONEAZĂ (VIDEO)

INDIGNARE în Spania! Musulmanii și-au ținut rugăciunea de Ramadan în locul în care se află statuia Fecioarei Maria! Edilul REACȚIONEAZĂ (VIDEO)

Un articol de: - 15 Iun 2017, 20:34
INDIGNARE în Spania! Musulmanii și-au ținut rugăciunea de Ramadan în locul în care se află statuia Fecioarei Maria! Edilul REACȚIONEAZĂ (VIDEO) Foto: YouTube Externe

Primarul din Granada a permis musulmanilor să se roage în locul unde se află un monument dedicat Fecioarei Maria pentru a sărbători sfârșitul Ramadanului. Oamenii nu au privit cu ochi buni gestul edilului, fiind de părere că o rugăciune islamică în acest loc este o nouă dovadă a stângăciilor primarului și guvernului socialist, potrivit activenews.ro.

În Spania, Granada este privit drept simbolul „Reconquistei”, cruciada epică care a durat mai multe secole, când spaniolii i-au gonit pe mauri și au pus bazele statului național modern pe care îl cunoaștem. Ibericii sunt rezoltați mai ales după ce au văzut sute de imigranți musulmani care iau cu asalt „Jardines del Triunfo” pentru a îngenunchia la rugăciunea de seară, la sfârșitul Ramadanului, chiar la picioarele statuii Fecioarei Maria, simbol al lumii creștine.

INDIGNARE în Spania! Musulmanii și-au ținut rugăciunea de Ramadan în locul în care se află statuia Fecioarei Maria! Edilul REACȚIONEAZĂ (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Edilul însă își apără gestul, susținând că „multiculturalismul nu poate reprezenta o amenințare” și că Granada este un „oraș al bunei conviețuiri și toleranței", dar oamenii nu s-au calmat după declarația edilului. Ei vor să înțeleagă de ce nu a existat un alt loc pentru ca musulmanii să înalțe rugăciuni către Allah. Dintre toate locurile, ei au ales tocmai cel în care se află statuia Sfintei Fecioare.

 

Citeşte mai multe despre:   islam