Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Îngerul Morții", inamic declarat al grupării Stat Islamic: Terorist ISIS, ars de viu și ciopârțit - "Asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shaorma” (VIDEO)

"Îngerul Morții", inamic declarat al grupării Stat Islamic: Terorist ISIS, ars de viu și ciopârțit - "Asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shaorma” (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 11:58
"Îngerul Morții", inamic declarat al grupării Stat Islamic: Terorist ISIS, ars de viu și ciopârțit - "Asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shaorma” (VIDEO) Externe

“Îngerul Morții” este un inamic declarat al teroriștilor grupării Stat Islamic. Pe internet circulă un videoclip în care un membru ISIS capturat de membrii noii grupări este ars de viu.

Un luptător rebel, care își spune „Îngerul Morții”, a capturat un terorist ISIS, l-a suspendat deasupra unui foc și a început să îl măcelărească, scrie mirror.co.uk.

„ISIS asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shorma”, a spus “Îngerul Morții”.

Numele adevărat al „Îngerului morții” este Abu Azrael, el fiind unul din cei mai de temut inamici ai organizației teroriste Stat Islamic. Acesata este comandatul Kataib al-Imam Ali, o miliție privată Shi’a, din Irak. El ar avea 40 de ani și ar fi fost profesor universitar înainte să declara război organizației teroriste ISIS. 

Luptătorul râde în timp ce îl taie cu o sabie pe terorist și zâmbește camerei de luat vederi spunând: „ISIS asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shaorma”.

"Îngerul Morții", inamicul ISIS: Un terorist este ars de viu
 

Citeşte mai multe despre:   isis,   Stat Islamic,   Irak,   Siria,   teroristi