Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Înregistrarea electronică, obligatorie pentru toate persoanele care intră în Austria

Înregistrarea electronică, obligatorie pentru toate persoanele care intră în Austria

Un articol de: George Lupu - 13 Ian 2021, 11:02
Înregistrarea electronică, obligatorie pentru toate persoanele care intră în Austria Externe

Începând de vineri, înregistrarea electronică este obligatorie înainte de a intra în Austria, prin urmare Ministerul Sănătății de la Viena a ordonat cererea de înregistrare. Cerința de înregistrare se aplică în principiu tuturor persoanelor care intră în Austria.

Pe baza datelor introduse, sistemul informează despre rezultatul înregistrării – adică dacă persoana trebuie să intre în carantină sau poate intra liber.

Persoanele acceptate vor primi apoi un document PDF cu un cod QR și datele introduse prin descărcare și la adresa de e-mail specificată. Acest document trebuie fie tipărit, fie transportat digital (pe smartphone). Pentru persoanele care nu au opțiunile electronice adecvate, formularul poate fi completat și în format tipărit sau formularul ar fi disponibil la frontiere în caz de urgență, a spus purtătorul de cuvânt. Cu toate acestea, este preferabilă înregistrarea electronică pentru a scurta timpii de așteptare la frontieră, scrie ziarulromanesc.at.

Călătorii trebuie să meargă într-o carantină de zece zile, pe care o pot încheia prematur după cinci zile, cel mai devreme, cu un test de coroană negativ. Fără o obligație de carantină, sunt posibile doar intrări din Australia, Finlanda, Grecia, Islanda, Japonia, Noua Zeelandă, Norvegia, Singapore, Coreea de Sud și Vatican.

La înregistrare, trebuie specificate următoarele:

  • numele,
  • data nașterii,
  • adresa de e-mail,
  • adresa de reședință sau de reședință,
  • data intrării,
  • data posibilă a plecării și
  • țările de reședință din ultimele zece zile.

Dacă adresa de carantină diferă de adresa de reședință normală din Austria, acest lucru trebuie menționat. 

Formularul online corespunzător ar trebui să fie probabil disponibil miercuri, așa cum a anunțat o purtătoare de cuvânt a ministerului APA. Datele sunt stocate timp de 28 de zile de la data introducerii. Datele vor fi apoi șterse irevocabil.

 Există excepții, de exemplu, pentru navetiștii obișnuiți, pentru călătorii în tranzit sau pentru persoanele care călătoresc la familie din motive deosebit de demne de luat în considerare și care nu pot fi amânate – de exemplu pentru înmormântări. 

Datele înregistrării online sunt transmise automat către autoritatea administrativă a districtului responsabilă cu locul de reședință din Austria. Cerința de înregistrare electronică este menită să contribuie la îmbunătățirea controlului carantinei și să faciliteze urmărirea contactelor.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   COVID-19,   Austria