Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Interlopii de etnie romă au invadat și SUA. Cum se îmbogătesc cu cea mai nouă țeapă: „Trebuie neapărat să aveți un copil în mașină"

Interlopii de etnie romă au invadat și SUA. Cum se îmbogătesc cu cea mai nouă țeapă: „Trebuie neapărat să aveți un copil în mașină"

Un articol de: Andrei Vlad - 14 Ian 2021, 20:52
Interlopii de etnie romă au invadat și SUA. Cum se îmbogătesc cu cea mai nouă țeapă: „Trebuie neapărat să aveți un copil în mașină" Externe

După Revoluție, interlopii de etnie romă au împânzit centrul, vestul și nordul Europei, prin intermediul rețelelor de cerșetorie, prostituție, jafuri și diverse înșelăciuni. Mai nou, s-au extins și peste ocean, în Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul celei mai noi țepe, reușesc să producă sume importante de bani. 

Puștii de etnie romă sunt instruiți cum „să se descurce" printre străini. Copilul unei familii a predat la rândul său internauților, pe Tik Tok, o adevărată lecție de înșelăciune.

 

Cum funcționează celebra țeapă a interlopilor din SUA

 

Totul se bazează pe capacitatea de empatie. Copilul face semn mașinilor care trec, să oprească, escrocul îl întâmpină pe cetățeanul deschis să ajute și i se plânge că a rămas fără carburant. Escrocul îl forțează pe cetățeanul naiv la un troc: un fals lanț de aur în schimbul unei sume de bani. 

„Uitaţi-vă cum fac țiganii bani în America! Deci, neapărat trebuie să aveţi un copil din ăsta în maşină, neapărat, neapărat. Deci, se dau jos aici şi fac cu mâna la oameni să oprească.

Şi le vând aur şi din asta ne îmbogăţim, băi fraţilor. Uitaţi-vă, a oprit şi uitaţi-vă cum bagă pe el. A dat jos lanţul, nu ştiu ce", a explicat copilul, cel mai probabil fiul celui filmat şi care îi păcălește pe cetăţenii americani opriţi să îl ajute.

Citeşte mai multe despre:   interlopi,   tepe