Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! O universitatea americană construită peste mii de cadavre ale unor bolnavi mintal

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! O universitatea americană construită peste mii de cadavre ale unor bolnavi mintal

Un articol de: - 09 Mai 2017, 09:26
Foto: Southern Miss Now Externe

Ipoteză incredibilă în cazul Universității Mississippi, SUA. Se pare că ar fi vorba despre 7.000 de persoane îngropate chiar în campusul Medical Center, potrivit ziare.com.

Autoritățile au ajuns la concluzia că trupurile neînsuflețite sunt ale unor foști pacienți ai primului institut pentru sănătate psihică a statului, numit Insane Asylum, care a fost construit în anul 1855.

Conform informațiilor venite de la investigatori, sicriele oamenilor morți se întind pe circa 20 de acri, ceea ce înseamnă 8 hectare din suprafața campusului, pe care polițiștii vor să construiască altceva.

Pentru a exhuma trupurile neînsuflețite, costurile ar ajunde la aproximativ 21 de milioane de dolari, adică o medie de 3.000 de dolari pentru dezgroparea și reinhumarea fiecarui corp.

Oficialii din cadrul institutiei de invatamant superior încearcă să găsească o alternativă mai puțin costisitoare pentru exhumare, la un cost de 400.000 de euro pe an, pentru cel putin 8 ani. 

În acest institut erau aduși cei bolnavi psihic, care erau ținuți în lanțuri în închisori. Au fost internați 1.376 de pacienti în perioada 1855-1877, peste 20 la sută dintre ei pierzandu-și viața.

 

 

Citeşte mai multe despre:   SUA,   SUA
 
Loading...