Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Iran: Bin Laden murise cu mult înainte de raidul SUA

Iran: Bin Laden murise cu mult înainte de raidul SUA

Ministrul de Interne iranian, Heidar Moslehi, a declarat duminică seară că guvernul Iranian are documente care dovedesc că liderul Al Quaeda Osama bin Laden ar fi murit de o boală și în urma raidului Statelor Unite din acestă lună, relatează channel6newsonline.com.

Bin Laden, care esteb considerat artizanul atacurilor din 11 septembrie, 2001, de la World Trade Center, a fost ucis pe 2 mai în urma unei operațiuni a trupelor americane în orașul Abbottabad. De atunci mai mulți lideri ai organizației teroriste au confirmat moartea acestuia.

“De ce armata și serviciile secrete americane refuză să arate corpul lui Bin Laden și de ce l-au aruncat în mare dacă l-ar fi arestat și ucis în realitate?”, a spus Moslehi după o reuniune a guvernului, duminică seara, potrivit agenției iraniene de știri ISNA.

Ministrul a mai completat că Iranul când a capturat un lider al organizației teroriste Jundallah, Abdul Malik Rigi, l-a prezentat opiniei publice.“ L-am arătat pe Rigi la TV când l-am capturat și am dat pe post și un interviu cu el,”a mai spus Moslehi. Mai târziu Rigi a fost executat.

“Avem informații precise că Bin laden a murit cu ceva timp în urmă, că nu mai era în viață și avem documente care să dovedească acest lucru”, a mai declarat ministrul.

Citeşte mai multe despre:   Osama bin Laden,   Iran,   ministrul de interne,   boală,   Statele Unite
 
 
 
Loading...