Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Irma lasă bogații fără case de vacanță: Vila lui Dinu Patriciu, distrusă de uragan (VIDEO)

Irma lasă bogații fără case de vacanță: Vila lui Dinu Patriciu, distrusă de uragan (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Sep 2017, 21:00
Irma lasă bogații fără case de vacanță: Vila lui Dinu Patriciu, distrusă de uragan (VIDEO) Foto: stmartinisland.org Externe

Insula Saint Martin era una dintre destinaţiile favorite ale bogaţiilor români atunci când venea vorba de vacanţe. Dinu Patriciu şi Remus Truică au mers până acolo încât şi-au cumpărat vile de lux în Caraibe. Potrivit fostei soţii a lui Patriciu, proprietatea din Saint Martin a familiei a fost pur şi simplu rasă de urganul Irma, informează B1 TV.

Irma lasă bogații fără case de vacanță: Vila lui Dinu Patriciu, distrusă de uragan

Numeroase dintre propritetăţile de lux de pe insulă au fost puse la pământ de uraganul Irma. Casa de vacanţă a defunctului Dinu Patricu a fost distrusă în totalitate de urgia naturii. Anunţul a fost făcut chiar de către fosta soţie a acestuia, Dana.

Dinu Patriciu a cumpărat casa de vacanţă din Saint Martin după 2008, anul declanşării crizei economice. În 2013, Dana Patriciu s-a mutat pe insulă, într-o perioadă în care omul de afaceri avea probleme serioase de sănătate. În prezent, averea lui Patriciu este intens disputată de moştenitori.

Pe insula din Caraibe a locuit şi fosta soţie a lui Remus Truică, Irina, care a obţinut o proprietate impresiunantă în urma divorţului. Imobilul a fost afectat şi în 2013, de uraganul Sandy, dar potrivit celor mai recente informaţii în ultima perioadă putea fi închiriat pentru sume cuprinse între 10.000 şi 35.000 de dolari pe săptămână.

Citeşte mai multe despre:   Dinu Patriciu