Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Iul 2016, 16:54
Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO) Externe

Creşte numărul de incidente create de Pokemon Go. O femeie din Statele Unite a rămas blocată în copac după ce a încercat să captureze un Pokemon zburător într-un cimitir. Între timp, un departament de poliţie din Dallas a pregătit un video cu instrucţii pentru prinderea pokemonilor în siguranţă.

Pompierii, obişnuiţi să salveze animale de companie din copaci, au fost uimiţi să afle că de această dată misiunea lor implică salvarea unei persoane. Femeia din New Jersey blocată în copac a fost cea care a sunat pentru a solicita aceasta operaţiune, iar când echipajul de intervenţie a ajuns la ea, a recunoscut că folosea aplicația Pokemon Go înainte de a ajunge în această situaţie penibilă. Pompierii au avertizat jucătorii să nu se pună în situații periculoase când folosesc aplicația.

Între timp, văzând şirul neîntrerupt de incidente ce continuă să fie provocate de aplicaţie, un departament de poliţie din Dallas a realizat un video de instruire amuzant despre modul în care să capturezi pokemoni în siguranţă.

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu

Doamnă, este vreun motiv pentru care circulaţi aşa de haotic? Da, tocmai am găsit un Pikachu. Vedeţi? Sunteţi conştientă că nu este sigur să vânaţi pokemoni şi să conduceţi în acelaşi timp? Da. Bun, acum, unde e acel Pikachu?

“Când vânaţi pokemoni, aveţi grijă să nu pătrundeţi pe o proprietate privată.

Departamentul de poliţie din Irving le cere astfel jucătorilor de pokemon să nu folosească aplicaţia la volan, să nu caute pokemoni pe şosele, să joace de preferat cu un grup de prieteni pentru a fi mai în siguranţă, să nu cadă în capcane ale răuvoitorilor şi să nu calce pe proprietăţi private. Rămâne de văzut dacă acet clip pe un ton mai relaxat va avea un efect asupra americanilor sau va continua să se producă un număr la fel de mare sau mai ridicat de incidente nedorite.

L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet