Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Italia: Un nou pod rutier S-A PRĂBUŞIT la graniţa dintre Liguria şi Toscana (VIDEO)

Italia: Un nou pod rutier S-A PRĂBUŞIT la graniţa dintre Liguria şi Toscana (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 08 Apr 2020, 15:42
Italia: Un nou pod rutier S-A PRĂBUŞIT la graniţa dintre Liguria şi Toscana (VIDEO) Externe

În plină tragedie a pandemiei, Italia a avut parte de încă un incident neplăcut. Miercuri dimineaţă, s-a prăbuşit un pod rutier aflat la granița dintre Liguria și Toscana, în localitatea Albiano Magra (Massa Carrara), Deşi pagubele materiale sunt mari, există un singur rănit, în persoana unui şofer de tir, transmite Corriere della Sera.

Un alt șofer, al unei autoutilitare care traversa în momentul prăbușirii podul respectiv, a rămas practic nevătămat, dar este în stare de șoc.

La locul incidentului se simte un puternic miros de gaz, scrie sursa citată, de aceea, pompierilor ajunși la fața locului li s-au alăturat echipele tehnice ale companiei de distribuție a gazului din zonă.

Podul se afla de-a lungul unei șosele provincial care face legătura între Val di Vara și Val di Magra (La Spezia) şi chiar în noiembrie a anului trecut avusese nişte mici reparații după ce s-a descoperit o fisură de-a lungul asfaltului.Trebuie spus că este vorba de un drum secundar, de obicei foarte frecventat, în apropiere de oraşul Aulia, la jumătatea drumului între Genova şi Florenţa.

Italia: Un nou pod rutier S-A PRĂBUŞIT la graniţa dintre Liguria şi Toscana

 

La 14 august 2018, 43 de persoane au murit în Italia, în prăbuşirea unei porţiuni a Podului autorutier Morandi, la Genova. Printre victime s-au aflat şi doi români.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Italia