Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jaf ratat într-un magazin din oraşul american Houston. Atacatorii au părăsit incinta aşa cum au intrat: cu mâna goală (VIDEO)

Jaf ratat într-un magazin din oraşul american Houston. Atacatorii au părăsit incinta aşa cum au intrat: cu mâna goală (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Aug 2016, 12:39
Jaf ratat într-un magazin din oraşul american Houston. Atacatorii au părăsit incinta aşa cum au intrat: cu mâna goală (VIDEO) Externe

Jaf ratat într-un magazin din oraşul american Houston. Trei bărbaţi cu feţele acoperite au dat buzna în supermaket, în timp ce trăgeau focuri de armă.

Câteva minute mai târziu însă, atacatorii au părăsit incinta aşa cum au intrat: cu mâna goală.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei trei atacatori, înarmaţi până-n dinţi, intră în forţă în magazin. Cei doi vânzători aflaţi în spatele tejghelei reuşeşc însă să se refugieze în camera blindată unde, de altfel, se află şi seiful cu bani, potrivit B1TV.

Un client aflat în magazin se trânteşte la pământ.

Nemulţumiţi că în casa de marcat erau prea puţini bani, hoţii încearcă să intre în camera de panică. Trag mai multe focuri de armă în uşă, însă blindajul rezistă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În cele in urmă, bandiţilor nu le-a rămas decât să fugă din magazin. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum aceştia urcă într-un autoturism de teren.

Poliţiştii au făcut publice imaginile în speranţa că-i vor găsi mai repede pe jefuitorii ghinonişti.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   jaf,   magazin