Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jane Fonda a fost arestată din nou, în SUA, după un protest neautorizat. Actrița câștigătoare de Oscar, încătușată și urcată în duba de poliție (VIDEO)

Jane Fonda a fost arestată din nou, în SUA, după un protest neautorizat. Actrița câștigătoare de Oscar, încătușată și urcată în duba de poliție (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 19 Oct 2019, 16:07
Externe

Actrița Jane Fonda a fost arestată din nou pe treptele Capitoliului, după ce a participat la un protest neautorizat, menit să atragă atenția asupra crizei climatice cu care se confruntă omenirea. Ea mai fusese reținută de forțele de ordine în același loc, pe data de 11 octombrie.

Jane Fonda, câștigătoare a două premii Oscar, s-a ținut de cuvânt după ce pe 11 octombrie a anunțat că va face astfel încât în fiecare zi de vineri să fie arestată, pentru a atrage atenția asupra crizei climatice.

Așa că vineri, actrița în vârstă de 81 de ani a fost arestată din nou pe treptele Capitoliului și acuzată că participat la un miting neautorizat și a blocat circulația.

La fel ca și săptămâna trecută, Fonda a fost încătușată și urcată într-o dubă de poliție, în aplauzele susținătorilor.

Jane Fonda a mulțumit tutoror oamenilor care s-au alăturat protestului pentru climă și i-a invitat să nu renunțe la cauza lor. 
Jane Fonda a participat la o serie de proteste și a ținut chiar și un discurs la Los Angeles cu ocazia grevei climatice globale, care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Greva climatică globală a fost inspirată de activismul elevei suedeze Greta Thunberg, care a lansat o campanie de proteste săptămânale, intitulată „Vineri pentru Viitor", cu scopul atragerii atenției opiniei publice asupra efectelor schimbărilor climatice.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Jane Fonda
 
Loading...